Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Πως Θα Χτίσουν Στα Καμμένα;

Αν τυχόν πάρουμε το 3%, θα τους γίνει απίστευτα δύσκολο να προχωρήσουν τα σχέδια τους για τα καμμένα. Οι επερωτήσεις μας στη Βουλή θα τους χαλάνε το γλυκό. Και τα κανάλια, για πόσο θα καταφέρουν να μη μας δίνουν το λόγο; Όταν θα μπορούμε με τα χάπενινγκ που πάντα κάνουμε να εγείρουμε πολύ μεγαλύτερη συνείδηση από ποτέ, έχοντας καταγράψει ένα εμφανές ποσοστό συμφωνίας τών πολιτών;
Πώς λοιπόν θα προχωρήσουν στο χτίσιμο; Όταν μάλιστα δε θα τα καταφέρνουν να μας διαφθείρουν ή απειλήσουν, αφού έχουμε την αρχή της ανακλητότητας και την αρχή της εναλλαγής; Ανακλητότητα σημαίνει ότι ο εκλεγμένος μπορεί να ανακληθεί από το κόμμα όταν παρουσιάσει σημεία παρέκλισης από τις αρχές μας, και εναλλαγή σημαίνει ότι ούτως ή άλλως, οι εκλεγμένοι στα δυο χρονάκια παίρνουν το καπελάκι τους και τις καυτερές καραμελίτσες τους και αποχωρούν, και τη θέση τους παίρνουν οι επόμενοι στη λίστα! Ισόβιοι, επαγγελματίες πολιτικοί; Ας γελάσω! Συμπαίκτες στα παιχνίδια της διαφθοράς; Κοιτάξτε αλλού: στο από κάτω άρθρο. Όχι εδω.
Γι αυτό και δεν έχουμε αρχηγούς ;) Ισχυρές προσωπικότητες, ναι. Ανθρώπους που έχουν τρέξει για χρόνια και είναι σαφώς αναγνωρίσιμοι, ναι. Κεντρικούς ομιλητές, ναι. Αλλά, για ελάτε σε μια συνέλευση, να δείτε αν οι 'αρχηγοί' μας καθορίζουν τις αποφάσεις! Θα εντυπωσιαστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: