Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Εκλογικό Κέντρο: Ακόμη μια συλλογική επιτυχία!

Χωρίς σχεδόν καθόλου πρόσβαση στα κανάλια, έπρεπε να πάμε στο δρόμο, στους πολίτες και να τους δώσουμε στο χέρι το μήνυμα ότι υπάρχουμε και ότι υποστηρίζουμε τη ζωή.

Πρότεινα στη συνέυλευση την ιδέα του εκλογικού κέντρου σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, που εντόπισα. (Τσιμισκή 127).
Το κόστος ήταν μεγάλο και η οικονομική δυνατότητα ...χρεωμένη. Η ιδέα άγγιξε πρώτα κάποιους που έβαλαν αμέσως το χέρι στην τσέπη (Γιάννη, Γιώργο ευχαριστώ) και μετά όλους!
Το έτρεξα ως δικό μου project, με τη διαρκή και ενθουσιώδη στήριξη πολλών μελών, ώριμων από πολλές προσπάθειες μέσα σε πολλά χρόνια. Κύλισε 'ρολόι'.
Ενθουσιασμός, προσπάθεια, ένταση, κούραση, ενθουσιασμός!

Ο χώρος ήταν αρχικά αποκαρδιωτικός και ο χρόνος λίγος.
Προσωπική δουλειά πολλών: Ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, επιδιόρθωση, γκραφίτι, αφίσες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, νερό, μεταφορά επίπλων, υλικού, καθαριότητα, Οδυσσέας, Αντρέας, Γιάννης, Χρήστος, Νίκος, Ρούλα, Πηγή, Αθηνά, Νικολέττα, Αντώνης, Σάκης, και άλλοι. Χωρίς έναν από σάς, δε θα γινόταν.

Οι πρώτες δύο φωτο είναι παρμένες την Πέμπτη 30/8. Η τελευταία τη Δευτέρα 3/9! Ακόμη μια απόδειξη της δύναμης που έχει η συλλογική δουλειά, όταν εστιάζεται γύρω από ένα δυνατό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: