Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Το Δελτίο Τύπου Των Ο.Π. Για Την Ηλεία

Άμεσα εξέδωσαν δελτίο τύπου οι Οικολόγοι Πράσινοι για την εκχώρηση των καμμένων δασών της Ζαχάρως για χτίσιμο!

Δείτε και κάτι ενδιαφέρον: Την Τετάρτη έγραφα "Πως θα χτίσουν στα καμμένα;", λέγοντας ότι μια ενδεχόμενη εκλογή μας με 3% θα μάς δώσει τη φωνή που χρειαζόμαστε όλοι και στη Βουλή και στα ΜΜΕ, για να εμποδίσουμε το χτίσιμο στα καμμένα. Δυό μέρες μετά, η φωνή μας βγαίνει, αλλά ακούγεται ως τη μπλογκόσφαιρα και λίγο παραπέρα. Είναι αναγκαία η παρουσία μας στη Βουλή!

1 σχόλιο:

aigaiopelagitis είπε...

Το 5λεπτο προεκλογικό σποτ των Οικολόγων Πράσινων βρίσκεται εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=cXSvFRpCgno

Μια ακόμη διάρρηξη του τείχους της σιωπής: Η Athens Voice αποτελεί την πρώτη εφημερίδα που παίρνει συνέντευξη από το Νάνο Βαλαωρίτη. Γιατί άραγε ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας ποιητής, επέλεξε στα 86 χρόνια του να συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα;

http://ecology-salonika.org/lib/?p=952

Στο ίδιο τεύχος συνέντευξη και του Τάσου Κρομμύδα, υποψήφιου βουλευτή των Oικολόγων Πράσινων στην A’ Aθηνών “H ώρα της οικολογικής στροφής “. Αντιγράφω την τελευταία ερώτηση-απάντηση:

Tί σημαίνει η απουσία των Oικολόγων Πράσινων από τα MME;
Oι Πράσινοι δεν λατρεύουν τα MME αλλά ούτε τα αποφεύγουν. Για κάποιο λόγο όμως μας αποφεύγουν αυτά. Tο σύνολο των MME ενημερώνεται καθημερινά για τις ανακοινώσεις και τις δραστηριότητές μας, κρίνουν όμως πως ο κύριος Kαρατζαφέρης και ο κύριος Παπαθεμελής ενδιαφέρουν περισσότερο το κοινό τους από όσο μια πράσινη οπτική. Tο δικαίωμα στην ίση δυνατότητα λόγου αφορά προφανώς άλλες δημοκρατίες και όχι τη δική μας. Όσο για τη δημοσιογραφική δεοντολογία και κρίση, ας το κρίνουν καλύτερα οι αναγνώστες της Athens Voice.

Stratis Aigaiopelagitis
http://rockandecology.blogspot.com/